indeks-bg

De bedste Samsung Galaxy Z Flip 4 covers og covers til 2022

Samsungs seneste generation af foldbare enheder er lige landet hos Samsung Unpacked, og chancerne er, at du allerede har forudbestilt din Galaxy Z Flip 4. Med det slankere hængsel, Snapdragon 8 Plus Gen 1-chip og større 3.700 mAh batteri end Z Flip 3, Z Flip 4 er helt sikkert et populært valg.

1111

Med hensyn til smart ekstern skærm er forbedringen af ​​Samsung Galaxy Z Flip4 mere indlysende.I den forrige generation blev størrelsen på den eksterne skærm udvidet til 1,9 tommer, og i det nye produkt, for yderligere at udnytte de praktiske funktioner på den eksterne skærm, tilføjede Samsung flere funktioner til den.Når brugere modtager en besked fra en ven eller et ubelejligt opkald, kan de bruge den forudindstillede tekst til hurtigt at svare.Gennem genvejsindstillingerne på den eksterne skærm kan du udover at justere telefonens lydstyrke og skærmlysstyrke til enhver tid også tænde eller slukke for Wi-Fi, Bluetooth, flytilstand, lommelygte osv. og understøtte fingeraftryk og ansigtsoplåsning af telefonen.Widget-funktionen har også en ny udvidelse.Nu kan den gemme telefonnumrene på de tre oftest kontaktede slægtninge og venner, og så kan du foretage et-klik-opkald, hvilket er meget praktisk.

1 (1)

Selvom den næste generations foldbare kun lige er landet, er der allerede nogle gode etuier derude, fra klare etuier til mere fantasifulde muligheder.Vi har udvalgt nogle af de bedste Samsung Galaxy Z Flip 4 covers, der er tilgængelige i øjeblikket, så du er sikker på at finde dit nye cover på denne liste.

1 (11)

Du vil også gerne beskytte din Z Flip 4, så tjek venligst din Galaxy Z Flip 4 på din hjemmeside, vi har PC hårdt gennemsigtigt etui, TPU+PC etui, blankt læderetui.


Indlægstid: 16-aug-2022