indeks-bg

Sådan rengør du et gennemsigtigt telefoncover og får det til at se ud som nyt

At vide, hvordan man rengør et gennemsigtigt telefoncover, kan stoppe de frygtede gulne pletter i deres spor og få det til at se ud som nyt igen.Det er altid et forfærdeligt øjeblik, når du fjerner dit telefoncover og opdager, at det hele er falmet til en grov gul nuance.Denne gulning er en naturlig begivenhed, da sagen ældes og udsættes for ultraviolet lys såvel som varme, så det kan ikke rigtig undgås.Oven i købet kan fedt og snavs opbygge deres egne pletter ved daglig brug.

Den gode nyhed er, at du kan slippe af med disse pletter med relativ lethed.Alt du skal gøre er at bruge en af ​​følgende rengøringsmetoder for at gendanne dit telefoncover.Rengøringsprodukterne kan findes i de fleste hjem, så du har måske alt, hvad du har brug for allerede.Sådan rengør du et gennemsigtigt telefoncover.

Sådan rengøres et klart telefoncover med sprit

Sprit er især nyttigt, hvis du vil desinficere telefoncoveret samt rengøre det.Denne opløsning vil dræbe bakterier ved kontakt og efterlade en strålende glans, fordi den tørrer så hurtigt.Men sprit har været kendt for at misfarve nogle telefoncovers, så sørg for at tjekke retningslinjerne for pleje før brug, og prøv først på et lille usynligt område.

ser (1)

1. Påfør sprit på en mikrofiberklud.Det kan du gøre via en sprayflaske eller blot spritservietter som alternativ.

2. Tør dit tomme telefoncover med løsningen af, foran og bagpå, og sørg for at arbejde ind i hjørnerne og opladningsåbningen.

3. Når du har gjort det, fjerner du alkoholen med en ren mikrofiberklud.Det tørrer ret hurtigt, så det burde ikke tage lang tid.

4. Lad coveret stå ude i et par timer for at lufttørre helt, før du sætter det tilbage på din telefon.

Hvornår er det tid til at få et nyt telefoncover?

Hvis ovenstående måde eller andre metoder ikke virker, og dit telefoncover stadig ser ret gult ud med alderen, er det måske på tide at give op og investere i et nyt gennemsigtigt telefoncover.Bare husk at rengøre din nye regelmæssigt for at forhindre, at dette sker igen.


Indlægstid: 27. juni 2022